Aquabeads

Aquabeads 30278 dessertset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de dessertset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: 330 parels 1 speciale parfait- en ijscoupe bekers 1 dubbelzijdig sjabloonblad 1 instructieblad

Aquabeads 30288 patroonvellenset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de patroonvellenset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: met 10 patroonvellen.

Aquabeads 30439 jewel bead pack ( roze)

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de jewel bead pack ( roze) met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat:

Aquabeads 30508 grote sproeier

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de grote sproeier met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat:

Aquabeads 31029 disney princess speelset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de disney princess speelset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat:

Aquabeads 31038 elegante betoveringsset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de elegante betoveringsset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Inhoud Meer dan 300 klassieke en juweelparels 1 modelblad 2 charms 1 ketting 1 gebruiksaanwijzing

Aquabeads 31048 gouden edelsteenset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de gouden edelsteenset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Inhoud Meer dan 400 klassieke en juweelparels 10 vergulde parels 1 modelblad 1 gebruiksaanwijzing

Aquabeads 31068 sylvanian families set

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de sylvanian families set met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Inhoud Meer dan 600 klassieke en juweelparels 1 modelblad 1 creatiesteuntje 1 gebruiksaanwijzing

Aquabeads 31078 dierentuinset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de dierentuinset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Inhoud Meer dan 600 klassieke en juweelparels 2 modellenbladen 1 gebruiksaanwijzing

Aquabeads 31088 bloemenset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de bloemenset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Inhoud Meer dan 600 klassieke en juweelparels 2 modelbladen 1 Gebruiksaanwijzing

Aquabeads 31159 mini glinsterende parelpakket

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de mini glinsterende parelpakket met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: 200 gekleurde parels, legbord , sproeier en patroonvellen

Aquabeads 31169 mini funpakket

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de mini funpakket met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: 200 gekleurde parels, legbord , sproeier en patroonvellen

Aquabeads 31331 flip tray

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de flip tray met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: 1 flip tray

Aquabeads 31342 mini sleuterhangerpakket

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de mini sleuterhangerpakket met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: meer dan 140 pastelkleurige parels 1 legbord 1 sproeier 1 sleutelhangeraccessoire 1 snoer instructies

Aquabeads 31347 mini blingringpakket

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de mini blingringpakket met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: meer dan 140 juweelparels 1 legbord 1 sproeier 1 ringaccessoire instructies

Aquabeads 31360 navulling pastel parels

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de navulling pastel parels met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: meer 800 parels in 6 kleuren, waaronder 4 nieuwe pastelkleurige parels (meer dan 100 parels van elke kleur)

Aquabeads 31361 Pastelkleurige fantasieset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de Pastelkleurige fantasieset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat:

Aquabeads 31362 sleutelhanger set verkleden

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de sleutelhanger set verkleden met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: meer dan 350 parels in 7 kleuren 2 sleutelhanger-accessoires 1 ketting 2 verbindingsstukken

Aquabeads 31386 beginnersstudio

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de beginnersstudio met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: meer dan 840 parels en juweelparels in 16 kleuren doos met parelpalet legbord met de nieuwe flip tray parelpen sproeier 2 dubbelzijdige patroonvellen instructies

Aquabeads 31388 luxe set

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de luxe set met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: meer dan 1.300 parels en juweelparels in 24 kleuren doos met parelpalet legbord met de 2 flip trays parelpen, sproeier 3 dubbelzijdige patroonvellen instructies

Aquabeads 31390 starterstudio

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de starterstudio met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: meer dan 650 parels en juweelparels in 16 kleuren 1 doos 1 nieuwe flip tray 1 parelpen 1 sproeier 2 patroonvellen instructies

Aquabeads 31391 3d koetsenset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de 3d koetsenset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: over 1700 jewel beads in 7 colors carriage & horse base case with bead palette and the new flip tray sprayer 3 template sheets bonus templates instructions

Aquabeads 31392 3d draaimolenset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de 3d draaimolenset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: over 1100 jewel and solid beads in 12 colors merry-go-round base 1 flip tray 1 sprayer 2 template sheets 1 bonus templates instructions

Aquabeads 31393 3d fotolijstjesset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de 3d fotolijstjesset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: over 600 jewel and solid beads in 12 colors picture frame base 1 layout tray 1 sprayer 2 template sheets 1 bonus templates instructions

Aquabeads 31447 3d dierenset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de 3d dierenset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat:

Aquabeads 31592 frozen 2 playset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de frozen 2 playset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Meer dan 1000 parels & juweelparels in verschillende kleuren 1 Flip Tray 1 parelopbergbox 1 sproeier Patroonvellen

Aquabeads 31593 frozen 2 character set

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de frozen 2 character set met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Parels & juweelparels in verschillende kleuren 1 sproeier 1 legbord Patroonvellen

Aquabeads 31596 de lieve lama’s

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de de lieve lama’s met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: 2.000 parels 1 legbord 1 sproeier 1 parelstandaard 1 speelmat (51 cm x 36 cm) patroonvellen 1 instructieblad

Aquabeads 31601 sterrenparels studio

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de sterrenparels studio met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Meer dan 1.000 parels in 24 kleuren 1 stervormige parelkoffer 1 parelpen met parelgrijper 1 draaibordset 1 sproeier 2 patroonvellen Instructies

Aquabeads 31602 sterrenparels vriendenset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de sterrenparels vriendenset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Meer dan 600 parels in 21 kleuren, inclusief nieuwe sterrenparels in 15 kleuren 2 patroonvellen Instructies

Aquabeads 31603 sterrenparels navulling

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de sterrenparels navulling met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Meer dan 800 stervormige parels in 8 kleuren (rood, geel, lichtblauw, ivoor, wit, lichtroze, lichtpaars)

Aquabeads 31604 prinsessen tiaraset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de prinsessen tiaraset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Meer dan 500 parels in 6 kleuren 3D-tiarabasis 1 legbord 1 sproeier Patroonvellen (inclusief 3 soorten bonus patroonontwerpen) Instructies

Aquabeads 31606 Disney Princess schitterende figurenset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de Disney Princess schitterende figurenset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Meer dan 800 parels in 26 kleuren 1 legbord 1 sproeier Patroonvellen: 5 Disney karakters: Cinderella, Belle, Rapunzel, Ariel en Jasmine Instructies

Aquabeads 31632 pastel sprookjesset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de pastel sprookjesset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: meer dan 600 parels in 11 kleuren, waaronder 4 nieuwe parels in pastelkleur

Aquabeads 31751 luxe ringenset

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de luxe ringenset met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat:

Aquabeads 31766 sprookjes wereld

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de sprookjes wereld met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 820 parels in 16 kleuren, draagbare accessoires (tiara, haarspeld, armband, broche, ringen, bedeltjesaccessoires), een creatie bord, bevestigingsonderdelen, een legbord, sproeier, patroonvellen en instructies.patroonvellen bestaande uit een fee, een konijn, een paddenstoel, bloemen en andere leuke patronen gemaakt door de meegeleverde sterrenparels, effen parels en juweelparels op het legbord te plaatsen.

Aquabeads 31769 navulling zee dieren

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de navulling zee dieren met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze thema-navulset van kunstzinnige parels bestaat uit 600 parels in 16 kleuren, een creatiepen, 2 patroonvellen en instructies.patroonvellen bestaande uit zeedieren, onder meer een dolfijn, een haai, een walvis, een schildpad en een zeepaard

Aquabeads 31770 navulling sleutelhanger

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de navulling sleutelhanger met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze thema-navulset van kunstzinnige parels bestaat uit 480 parels in 19 kleuren, sleutelhangeraccessoires en kleurenbanden, 1 patroonvel en instructiespatroonvellen bestaande uit onder meer een eenhoorn, een regenboog, een vlinder en een cupcake

Aquabeads 31771 display mini sets assorti

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de display mini sets assorti met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat:

Aquabeads 31773 Disney Prinses Box

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de Disney Prinses Box met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 2500 sterrenparels in 35 kleuren, een creatie bord, achtergrondvel, bevestigingsonderdelen, een legbord, sproeier, patroonvellen en instructies patroonvellen bestaande uit 7 Disney prinsessen: Assepoester, Ariel, Belle, Jasmine, Mulan, Tiana en Rapunzel

Aquabeads 31774 Super Mario Box

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de Super Mario Box met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 2500 sterrenparels in 30 kleuren, een creatie bord, achtergrondvel, bevestigingsonderdelen, een legbord, sproeier, patroonvellen en instructies patroonvellen bestaande uit 15 creatieen uit de Super Mario series, zoals Mario, Luigi, Princess Peach, Bowser, en Yoshi

Aquabeads 31775 ontwerp studio

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de ontwerp studio met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 1500 parels in 48 kleuren, opbergbox met flip tray, dubbelzijdige Aquabeads pen, een sproeier, en patroonvellen met instructiespatroonvellen bestaande uit een eenhoorn, een teddybeer, een kat, een hond, een jurk, een raket en verschillende andere patronen gemaakt door de meegeleverde sterrenparels, effen parels en juweelparels op het legbord te plaatsen

Aquabeads 31776 super sterrenparels studio

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de super sterrenparels studio met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 2000 sterrenparels in 35 kleuren, stervormige pareldoos, parelpen met parelgrijper, flip tray set, sproeier, patroonvellen en instructiespatroonvellen bestaande uit pluizige beestjes, een eenhoorn, prikkende cactussen en andere grappige vormen gemaakt door de meegeleverde sterrenparels, effen parels en juweelparels op het legbord te plaatsen

Aquabeads 31832 Animal Crossing: New Horizons Character Set

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de Animal Crossing: New Horizons Character Set met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 800 parels in 22 kleuren, een legbord, sproeier, patroonvellen en instructies patroonvellen bestaande uit 4 figuren uit de serie Animal Crossing: Tom Nook, Isabelle, Bunnie en Peanut en ook 3 voorwerpen zoals een appel, een fossiel en een blad.

Aquabeads 31837 de betoverde wereld set

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de de betoverde wereld set met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 1800 parels in 26 kleuren, creatie borden, bevestigingsonderdelen, een legbord, een sproeier, een patroonvel met instructiespatroonvellen bestaande uit een pegasus, een zeemeermin, een fee, een prinses, trollen en andere geheimzinnige patronen gemaakt door de meegeleverde sterrenparels, effen parels en juweelparels op het legbord te plaatsen

Aquabeads 31838 dag op de boerderij box

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de dag op de boerderij box met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 3500 parels in 35 kleuren, creatie borden, bevestigingsonderdelen, een legbord, een sproeier, een patroonvel met instructiespatroonvellen bestaande uit paarden, een herdershond, een schaap, een koe, een varken en andere boerderijpatronen gemaakt door de meegeleverde sterrenparels, effen parels en juweelparels op het legbord te plaatsen

Aquabeads 31854 etui versieren Dieren

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de etui versieren Dieren met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat:

Aquabeads 31855 etui versieren Zeeleven

Besproei je eigen gemaakte ontwerp van Aquabeads kralen of parels uit de etui versieren Zeeleven met water en ze kleven aan elkaar.

Bevat: